Pontos idő: 2010.09.04. 07:15

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 173 hozzászólás ]  Oldal 1, 2, 3, 4  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: A Ferencváros vezetése
HozzászólásElküldve: 2010.08.25. 16:14 

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2010.08.17. 21:16 

Igen HN, idén is káosz lesz a jegyértékesítésnél!
Jól értesültek azt mondják a dózsások 2500 jegyet adnának, de tudjuk jól, hogy a rendőrség hivatalosan max 1500 jegyet fog engedni!
Bérletesünk a Fradi shop szerint 2450 van jelenleg!
Azt se felejtsük el, hogy a klubvezetés a szponzoroknak kioszt jegyeket hálája jeléül, valamint a játékosok is kérhetnek család tagjaiknak, a maradékot pedig eladjuk a drukkereknek, akik között az első 1000 új bérletes (aug 18-31 közötti) ingyen!!! kapja meg a 2000 Ft-os derby jegyét!
Szóval akkor a minden helyzetben kiálló drukkerek hány jegyre is számíthatnak?
Max 4-500?
Ez rosszabb mint tavaly...

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2010.08.17. 21:15 

peterszky írta:
Tavaly bejutott mindenki?

Be.

Most legalább nem az öreg Tóni bá' keres az üzleten, hanem a Fradi. Egy fokkal jobb, mint az előző szezonban.

Elé vad volt az ami tavaly léjátszódót tóni bá miatt. Az a szerencse,h bejutott mindenki tavaly,még ha nem is volt soknak jegye.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2010.08.17. 21:00 

Mondjuk ha az üllői129-nek igaza van és tényleg 1500 jegyet kapunk összesen a dózsától, akkor aki nem bérletes, az kb. baszhatja.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2010.08.17. 20:49 

Az szerintem is faszság, viszont hogy a bérleteseknek elővásárlási joguk van, az egy jó pont.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2010.08.17. 20:47 

Szerintem sem. De nem félek attól, hogy emiatt lesz 1000 új bérletes.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2010.08.17. 20:46 

Pet ez akkor sem korrekt megoldás, hogy az új bérletesek elvihetik azok elől a jegyeket, akik már réges rég megvették a bérletet!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2010.08.17. 20:42 

Tavaly bejutott mindenki?

Be.

Most legalább nem az öreg Tóni bá' keres az üzleten, hanem a Fradi. Egy fokkal jobb, mint az előző szezonban.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2010.08.17. 20:06 

Kapja be a klubvezetés!
Az előző idényben is szó szerint verekedni kellett a jegyekért, erre most kitalálják, hogy új 1000 divat bérletes ingyen kap jegyet a derbyre, aki max erre az 1 meccsre menne el, így pedig elveszi azok elől a mérkőzés megtekintésének lehetőségét akik mindíg ott vannak mindenhol! :twisted:
Nagyon remélem, hogy holnapra elfelejtik ezt a vadbarom ötletet...

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2010.08.17. 19:39 

AKCIÓ - Ingyen jegy az Újpest ellen...
[2010-08-17 17:13]
Közeledik a bérletárusítás vége, valamint az Újpest elleni rangadónk.
Látszólag a két eseménynek nincs köze egymáshoz. Illetve mégis: az első 1000 szurkoló, aki 2010. augusztus 18-a és augusztus 31-e között vásárol bármilyen kategóriájú bérletet, ingyen tekintheti meg a rangadót, a jegyek árát ugyanis az FTC Labdarúgó Zrt. állja!
A fennmaradó jegyekre pedig a már bérlettel rendelkező szurkolóinknak biztosítunk majd elővásárlási jogot!

FTC Labdarúgó Zrt.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2010.08.17. 13:35 

ftc.hu írta:
NYÍLT LEVÉL AZ MLSZ VERSENYBIZOTTSÁGÁNAK ÉS A SPORT TV-NEK!

Az FTC Labdarúgó Zrt. sajnálattal vette tudomásul az MLSZ Versenybizottságának azon döntését, mely szerint a Sport TV kérésének megfelelően a 2010. augusztus 29-én (vasárnap) 17:30 órára kisorsolt FTC - Győri ETO FC NB I. bajnoki mérkőzés kezdési időpontját 21:00 órára módosította.
Az FTC Labdarúgó Zrt. ebben a nyílt levélben kíván ellenvetéssel élni a határozat ellen, mivel más lehetőségünk nem maradt. Szeretnénk felhívni mind az MLSZ Versenybizottságának, mind pedig a Sport TV-nek a figyelmét arra, hogy ezzel a döntéssel az augusztus 29-ei mérkőzés mind két csapatát kedvezőtlen helyzetbe hozták és azon lelkes szurkolóktól fosztják meg a csapatokat, amelyek időt, pénzt és energiát nem kímélve kísérik és lelkesítik a játékosokat. Mindannyian jól tudjuk - mi pedig a saját bőrünkön tapasztaljuk -, hogy ma Magyarországon egyre kevesebben járnak ki a meccsekre (köszönve ezt többek között annak is, hogy az FTC minden mérkőzését televízió közvetíti), ezzel a döntéssel azonban távol tartják a szurkolókat az Albert Stadiontól. Mint minden klubnak nekünk is fontosak a szurkolók, a meccsre kiérkező nézők. A késői időpont azonban őket is megfosztja egy jó hangulatú szórakozási lehetőségtől az Üllői úton.
Szeretnénk az MLSZ új vezetőségét és a Sport TV szakmai stábját kérni, hogy gondolják át még egyszer döntésüket, mérlegeljék az időpont változtatással járó károkat és bírálják felül önmagukat, illetőleg, hogy a jövőben a módosítások előtt lehetőség szerint kérjék ki az érintett NB I.-es csapatok véleményét. A Fradi táborát rengeteg vidéki és határon túli szurkoló alkotja, Klubunk sajnálatát szeretné kifejezni azok számára, akiknek ez a módosítás kellemetlenségeket okozott és jelentősen megnehezítette a fel- és hazajutásukat. Ezért kérjük a MÁV és a Volán társaságok segítségét, hogy a vidékről felutazó szurkolók részére biztosítsák a hazajutást ezen késői időpontban is.

Köszönettel:

FTC Labdarúgó Zrt.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2010.08.17. 13:31 

Idézet:
A Ferencvárosi Torna Club közleménye:

A mai rendkívüli Elnökségi ülésen Rieb György megnövekedett üzleti elfoglaltsága miatt lemondott elnöki tisztségéről.
Ezek után az Elnökség egyhangúlag az eddigi alelnököt, Kovács Miklóst, a Ferencvárosi Torna Club elnökének, míg Springer Miklóst Alelnöknek megválasztotta.

az FTC Elnöksége

Rieb:

A három év, három hónap hosszú idő volt, az elnökséggel együtt nagyon sokat dolgoztunk a Ferenvárosért. Kaptam egy új munkát külföldön, ami nagy kihívással jár, és elfogadtam azt. Korábban is dolgoztam már más országban, vezettem ott céget is, az elmúlt időszakban is többször tartózkodtam az országhatárokon kívül, de ez most más lesz. Eddig egy-két napot voltam távol, most ennyit leszek az országban, így nem lehet a Fradit vezetni, ezért mondtam le, de továbbra is elnökségi tag maradok. A mai elnökségi ülésen egyhangúan Kovács Miklóst választottuk meg az FTC új elnökének, aki munkájához nagyon sok sikert kívánok.

Miklós több, mint két éve dolgozik a Fradiért, másfél éve elnökségi tag, megbízott klubigazgató, jó szakember, és remek munkát végez. Fontosnak tartottuk a folytonosságot, és a következetes munkát, kézenfekvő volt tehát a megválasztása. Továbbra is minden segítséget meg fogok adni szeretett klubunknak, de úgy nem lehettem elnök, hogy havonta néhány napot tartózkodom csak Magyarországon.

Nagyon fontos elmondani, hogy Kevin McCabe továbbra is a Zrt tulajdonosa marad, a lemondásom oka csak az, hogy új ajánlatot kaptam, amit elfogadtam, ha a tulajdonos nem maradna a Fradinál, én sem maradtam volna elnökségi tag sem.

Hajrá, Fradi!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2010.08.06. 10:40 

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2010.08.06. 00:00 

A baj látható. Káosz van. Hírek is konkrétan arról, hogy kit utalt ki nekünk a politika.
De először: nagyon sok pénz tűnt el korábban. Láthatóan nem mer a tulaj perelni. Ez azt a gyanút kelti, hogy nála sincsenek rendben a pénzügyek a Fradi relációjában....
A most felállított vezetőről azonnal jöttek a hírek, hogy mit művelt a Porschénál. Mivel ezt nyilván tudták szászék is, ezzel együtt vették ide, illett is csendben lenni róla.
Valószínűtlennek tekinthető, hogy emiatt került lapátra.
De azt kitalálni lehetetlen, hogy miért megy bele a tulaj ilyen presztizsrombolásba, hiteltelenség keltésbe.
Az biztos, hogy ha nem jön a hazai vevő, akkor nagy a baj. Ha jön, akkor is csak egy időre menekülünk meg. Amíg így áll a politikai érdek (javít valamit a helyzeten az új törvény...).

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2010.08.05. 17:27 

éves bérlettel 7850 huf

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2010.08.05. 14:02 

Bemutatták az új idegenbeli mezt, piros-fehér-zöld, a címer hátuljába a “Fradistának lenni felelősség” feliratot hímezték, ez az új kampány szlogenje is.

tetszik

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2010.08.05. 13:51 

Hát nem volt egy hosszú pályafutás... Mi lehet a dolgok hátterében?
http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/ferencvaros-masfel-honap-utan-tavozik-berkes-zoltan-vezerigazgato-2039790

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2010.07.29. 12:57 

Ez történt a szezonnyitó sajtótájékoztatón

- Bemutatták az új idegenbeli mezt, piros-fehér-zöld, a címer hátuljába a “Fradistának lenni felelősség” feliratot hímezték, ez az új kampány szlogenje is.
- A Taxi2000 az új szponzorunk, a mezen még a Fantasy League logója lesz, ami McCabe cége. Az Unibettel még folynak a tárgyalások, másfajta együttműködés várható.
- Tegnapig 1500 bérlet fogyott, a cél 3500 eladott bérlet.
- Az új mez szurkolói változata ma délután már megvásárolható a Fradi Shopban.
- Balog Zoltán ma kapja kézhez az iráni szerződéstervezetét, így ügye egy-két napon belül lezáródhat.
- Elding nem harminc millió forintért távozott, jelképes összeget kaptunk érte.
- Pisanjukot Szolnokról keresik, a tárgyalások folynak.
- Trakys sorsáról még nincs döntés.

ulloi129

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2010.07.23. 08:08 

Új jövőképet vázolt az új FTC-vezér: interjú Berkessel

Tudta, hogy mire vállalkozik?
- Tisztában voltam vele, hiszen begyűjtöttem a megfelelő információkat. Enélkül nem is vágtam voundefinedlna bele. Kikértem a családom véleményét is, bár a döntést egyedül hoztam meg.

Mennyiben más egy sport vállalkozást vezetni, mint egy autós céget?
- A gazdasági életben szerzett tapasztalatokat itt jól tudom hasznosítani. Ez is egy cég, ezt is fel kell építeni, fontos a költséghatékonyság, itt is ki kell alakítani egy személyzeti struktúrát, gazdasági kérdésekben nincs eltérés. Cég-vállalat szinten működik ez is, csak épp a termék teljesen más. Ugyanakkor itt is azon kell dolgoznunk, hogy vonzóvá, eladhatóvá tegyük a Fradi, meg kell győzni a szponzorokat, hogy érdemes a logójukat egy ilyen brand mellé - mint amilyen a Ferencváros - kihelyezni. Nagy kihívás és testhezálló feladat ez számomra.

Lezajlott már az átadás-átvétel a régi és az új menedzsment között?
- Még folyamatban van. A pénzügyi, gazdasági átvilágítás augusztus második felében zárul le. Akkor látok majd egy valós képet, hogy mit örököltem az előző vezetéstől. Egy valakit már most is biztosan köszönhetek a korábbi menedzsmentnek, méghozzá Prukner Lászlót. Vele az elmúlt hetekben sikerült egy nagyon jó munkaviszonyt kialakítani, mindketten azért dolgozunk, hogy a Ferencváros minél eredményesebb legyen.

Milyen a munkamegosztás Önök között?
- Stratégiai kérdésekben a döntéseket Alexander Gerstl és én hozom meg, míg a szakmai kérdésekben a döntéshozásba bevonjuk Prukner Lászlót is. Így a döntések is igazi csapatmunka alapján születnek meg.

(...)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2010.07.06. 18:01 

Pontosan! Olvasgassunk zaftos DK-t! :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2010.07.06. 17:43 

ezeket az idióta összeesküvés elméleteket hagyjuk másra.
mi a fene köze van egy kommunikációs igazgatónak Stecurához (jól írom? fogalmam sincs ki ő) meg Pálocskához? mondom ezt úgy, hogy 2x beszéltem a hölggyel, így értelemszerűen nem ismerem. de akkor is...
tisztuljunk már le, ideje!

akinek ilyeneket van ingerenciája olvasni, megbeszélni, akad más oldal elég ahol ez központi téma lehet, tegye meg ott.

ahol Bánk és az én "sikkasztásomról" és "zsarolásunkról" ( hogymivan? :lol: ) lehet olvasni, több más becsületsértő szemét mellett.
meg olyan értelmetlen és összefüggéstelen elméletekről, aminek se fülük, se farkuk.

egyszóval: ezeket idemásolni is felesleges. nemhogy gondolkozni rajtuk.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2010.07.05. 18:18 

Azért kérdés ebből mi igaz...

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2010.07.05. 18:14 

Kerekedik a történet:

Féderer Andrea az Ftc uj kommunkiácios igazgatoja!
Féderer a Kék Fény cimü müsor volt munkatársa,dolgozott a Playboy és Ckm ujságoknál,az Rtl klubnál ill. szerkesztöként a Klubrádionál! Férje Csákány Tibor ujságiro… Ö is dolgozott többek között az Rtl-nél és a Kék Fénynél,ahonnan azért rugták ki,mert a “Turek” nevü többszörösen büntetett elöéletü illetöt,a stáb tagjaként probálta “becsempészni” a Marko utcai börtönbe,ahova Kaiser Edehez ment riportot késziteni… Turek most a rendezö csapat tagja,emberei a Fradi secu alvállalkozoi… Csákány ellen nyomozás folyik, az Nbh közeli, Egymásért-Egy másért alapitvány milliárdos adocsalásának ügyében. Az alapitvány egy Féderer által forgatott dokumentum filmet támogatott,azon keresztül mosták tisztára a pénzt… A következö évben Csákány elözetesbe,majd háziörizetbe került egy vállalkozo megzsarolása miatt,aki nem volt hajlando átadni üzletrészét.Az elkövetö társ, Pálocska János, akit annak idején az ukrán maffia (Stecura) helytartojának tartottak és a veszprémi bünözö,Molnár Péter felrobbantásával gyanusitották. Amugy Sándor István Papa,exnyomozo rokona… A kicsalt milliárdokat a Dvtk-nál tisztára moso Leo Security (Dunarent ügy) tulajdonosának,Hubicsák Ferencnek (ex mlsz bizt.igazgato) cégtársa… (a Leo pit bullja volt Toth Csaba a kispest jelenlegi,az Ftc volt biztonsági igazgatoja,aki annak idején szintén Stecura katona volt))
A megzsarolt vállalkozot késöbb megkéselték!
A vállalkozo Mitok András,aki Kevin McCabe fiával járt egy osztályban egy angliai egyetemen,a kiszemelt cég pedig a Sport and Média… Ugyebár e cégé az ftc kézilabda és a Fradi Shop… (azt mondják Kovács Miklos Ftc elnökségi tag és Kedves Ferenc milliárdos pénze is e cégben forog).
2008-ban Csákány a Goldex Securityt probálta beprotezsálni a klubhoz,de öket és Toth cégét Pöndör megelözte…
Féderer az osztrák Ap hirügynökség tudositoja…
De a legrosszabb: férjével elvakult Ute szurkolok…

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2010.07.02. 12:45 

Volt olyan rémhír, hogy a héten lesz feljelentés....:

"...bizony (mindenféle vádaskodás nélkül…) az előző vezetés tán kissé megvezette Kevin McCabe tulajdonost. A célzások arra vonatkoztak, hogy olykor a pénzszórás jellemezte a Fradit – a pénz nem megfelelő kezelése. És ezen értsen mindenki amit akar. Önmagáért beszél, hogy teljesen kicserélődött a háttér, mindenki „menekülőre fogta...”
NS
Norberto Sarti írta:
Kicsit bővebben Turul?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2010.06.29. 20:12 

Kicsit bővebben Turul?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2010.06.27. 23:45 

Lehet, hogy mégis lesz következménye az elmúlt évek pénzügyeinek....?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2010.06.27. 19:18 

Majd meglátjuk... mindent meg lehet magyarázni.

én már nem bízok itt senkibe.
és egyáltalán nem jó előjel, ha már a kezdés előtt 2 több mint kérdéses esemény kapcsolódik a nevéhez...

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2010.06.27. 18:08 

Mindenkinek vannak rossz akarói, talán ebben a cipőben jár Prukner úr is. Megint a bolha-elefánt esete.

Prukner csak annyit mondott az egyik edzés végén, hogy csak az menjen el a megemlékezésre, aki úgy érzi nagyban kötődik a Ferencváros eszméhez, a Fradizmushoz. Itt gondolt arra, hogy egy Abdi, Haber, Elding stb. minek menjen el?! Prukner úr Dragónerre, BZ-re és Lipcseire gondolt. De mivel Dragó sérült, Lipcsei már edző, BZ-nek meg kérdéses a sorsa, így erős kijelentés lenne az hogy megtiltotta a keretnek, hogy Ferire emlékezzen.

Öltöző. Koszos, poros, firkált falak. Prukner csak egy egyszerű fehér-festést kért, fertőtlenítést. Ezért szedték le a képeket, a motívumokat, a szövegeket, amelyek a munkálatok után vissza fognak kerülni.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2010.06.27. 09:41 

"Az EEE mozgalom tagjai felháborítónak tartják, hogy a mai megemlékezésre csapatunk új edzője megtiltotta, hogy játékosaink megjelenjenek és megemlékezzenek Hypós Feriről!
Továbbá felháborítónak tartjuk azt, hogy az öltöző falairól és a szekrényekről a Ferencváros történetének emlékeit örző plakátokat, képeket, zászlókat levetetett az új szakmai stáb."

Ez komoly???? :x :roll: :?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2010.06.26. 16:32 

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2010.06.25. 17:31 

Megtanultuk már tavaly, hogy jobban megy a fiúknak, ha nincsenek szurkolók. Most már az edzésen nem lehet kifogás!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2010.06.25. 16:34 

Kedves Szurkolók!

Tisztelettel értesítünk Titeket, hogy a jövőben kedden és szerdán délelőtt 10:15 és 11:15 között lesznek nyílt edzések, a jövőben csak ebben az időpontban lehetséges a szurkolók részére, hogy az edzéseket megnézzék.
A hétfői nyílt edzések a meccsek és a közvetítések függvényében változik majd.
A nyilvános edzésekre kérjük, a bejáratnál gyülekezzetek, hogy szervezetten és egyszerre a biztonsági szolgálat kíséretében érkezzetek a pályához.

A változtatás jogát fenntartjuk.
Megértéseteket előre is köszönjük.

Tisztelettel:
FTC Labdarúgó Zrt.
Kommunikációs Osztály

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2010.06.24. 23:25 

"Találkozó az új menedzsmenttel
A tegnapi sajtótájékoztató után az EEE mozgalom képviselői egy bő egyórás kötetlen beszélgetésen ismerkedtek az FTC Zrt. új vezetésével illetve mutatkoztak be a menedzsmentnek. ..."

Ez igen!
Remek, hasznos lépés!
Nagyon jó!

8-)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2010.06.24. 15:23 

http://www.ftc.hu/popup_pic_n.php?second=2&id=1610

miért nem néz senki felemelt fejjel?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2010.06.24. 11:26 

Nehéz lesz hozzászoktatni a Ferencváros közegéhez azokat, akik esetleg nem hiszik el, hogy ez nem egyszerűen egy vállalat.
Könnyebb lesz azokkal, akik igyekeznek megérteni, hogy hova kerültek....

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2010.06.24. 11:22 

"Találkozó az új menedzsmenttel

A tegnapi sajtótájékoztató után az EEE mozgalom képviselői egy bő egyórás kötetlen beszélgetésen ismerkedtek az FTC Zrt. új vezetésével illetve mutatkoztak be a menedzsmentnek.
E találkozón Berkes Zoltán egyértelműsítette, hogy a Ferencvárosnak nem csupán szavakban, hanem tettekben is üzleti alapon kell működnie, ehhez pedig elengedhetetlen az, hogy bevételi oldalon előrelépés történjen több szegmensben is, prioritásként említve az ajándéktárgyak árusításának drasztikus fejlesztését. Mindemellett szó esett szurkolói komfortjavító intézkedésekről, melyek a csapat remélhető jó szereplésével együtt a jegybevételben jelentkeznének plusz hozadékként, de elhangzott a TV közvetítésekből származó bevételek újragondolásának lehetősége, valamint az MLSZ-szel történő olyan kapcsolatkialakítás is, amely elkerülhetővé tenné a sokszor meglehetősen furcsa és érthetetlen milliós tételű büntetések megfizetését. Mindezek megvalósulását az eddigieknél jóval profibb és egyértelműbb kommunikációval segítenék.
A szurkolói részről egyértelmű igényként hangzott el, hogy az üzleti alapú működés a Ferencváros évszázados hagyományainak és a Klub különleges eszmeiségének tiszteletben tartása mellett valósuljon meg. Kértük továbbá, hogy a szurkolókkal közvetlenül kapcsolatos döntések meghozatalát előzze meg előzetes egyeztetés, elkerülve a felesleges és nyilvános konfliktusok kirobbanását. Elmondtuk, hogy minden Fradista évtizedes igénye az, hogy az aktuális vezetés egyenrangú partnerként kezelje, erre pedig csak őszinte, mellébeszélést kerülő kommunikációval van esély, ezzel lehet helyreállítani a vezető és szurkoló közötti már régóta elveszett bizalmi viszonyt.

Ígéreteket már sokat hallottunk, reméljük, hogy a mostani menedzsment él azzal lehetőséggel és szurkolói bizalommal ami feléjük megelőlegezetten a rendelkezésükre áll és tettekkel bizonyítják rátermettségüket!"

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2010.06.23. 16:47 

FSzSz:

"Nyílt levél az FTC vezetőségének
Az FSzSz köszönti a Ferencváros új vezetőségét!
Szeretnénk nagyon jó és eredményes munkát kívánni a Berkes Zoltán vezérigazgató által irányított vezetőségnek! Minden új tagot köszöntünk a Fradi-Családban és reméljük, hogy ha ma még nem is azok, de idővel mind igazi Fradistává válnak és legjobb tudásuk szerint fognak dolgozni szeretett
klubunk felemelkedésén! Az előző vezetéssel voltak nézeteltéréseink, melyek egy része a rossz kommunikáció és -mondjuk ki- sokszor a félrevezetések, hazugságok miatt történhettek meg. Reméljük ilyen gondoknak még a híre is messze elkerüli majd ezentúl a Ferencvárost és újra kiváló kapcsolat jön létre szurkoló és vezető között. A Ferencváros Szurkolók Szövetsége felajánl minden segítséget, hogy újra egymásra találhasson vezető, játékos és szurkoló, hogy megint egy, nagy családról beszélhessünk. Szervezetünk vezetői mihamarabb szeretnék felvenni a kapcsolatot a klub új vezetésével és reméljük ezen törekvésünkben partnert találunk.
Együtt előre a Ferencvárosért!"

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2010.06.22. 14:35 

Holnap reggel csörög a telefon a székházban…

Gerstl: Halló, wer schpricht da..?
Elding: Hi, Gersli.I am Anthony, from england..
Gerstl: Ja, was wills du?
Elding: I wanna talk with kristian..
Gerstl: Krisztian ist nicht mehr da..
Elding: What..?What are you talking about, you fat bastard?? Call here to Bandi..
Gerstl: Bandi ist nicht mehr da…
Elding: What the f..ck??What the fuck are you barking me?! Give me Paul!
Gerstl : Halt die klappe Conan..Morgen du muss hier sein!
Elding: Shut the f.uck outta here!!!! Talk english ..
Gerstl: Schpricht deutsch! Ab heute muss mahl sprechen mit deutsche sprache für alle Conan!
Elding: Bullhs.it! Who the f.uck are you? I’m not coming back no more!
Gerstl: Addios, arschloch..

:roll: :roll: :roll: sorry

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2010.06.22. 10:20 

Holnap két órakor fontos bejelentések lesznek a Fradi pályán.

Rövidül jelentősen a fizetett vezetők száma, a korábbihoz viszonyítva....

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2010.06.21. 08:16 

Egy ilyen pozícióhoz tudás, végzettség, szakmai tapasztalat sem árt. Igaz az itt felsoroltak egy Nyilasinál, Albertnél egyéb kinevezett legendánknál eltörpülnének, viszont egy berki esetében jelentősen felerősödtek. Ha már itt van, miért nem tud beszélni, miért csak egy nyelven tud, miért végezte el a sulit bukdácsolva, ki ő, hogy ott legyen ahol stb...

Most a BERK(I)es Zoltán került be a köztudatba mint lehetséges jelölt... Én reménykedem, hogy végre megfelelő kvalitású egyén kerül az FTC élére.

Biztos lesznek akik már, az első pillanattól kezdve Berkes távozásával kapcsolatos dallamokon fognak gondolkodni, de hozzátenném Nyilasi se ért a szakmához, annyival jobb lenne hogy tuti a klub érdekeit nézné és a fociban erős tekintéllyel rendelkezik.

Vélemények Berkedről?

Midó, nem midó? Kommunista? berki 2?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2010.06.21. 00:41 

Turul írta:
A Figyelő írt Berkiről (megalázva a lapot egy bunkó, senkiházival).
"Ki váltja a Ferencváros élén?
- Tudomásom szerint egy gazdasági szakember..."

Tehát nem ferencvárosi kötődésű ember.
Jön valaki a kültenyészetből....
Szerdán kiderül.

Kit tudtál volna elképzelni a "beltenyészetből"?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2010.06.21. 00:34 

Megvan:

"Berkes Zoltán, a Hyundai Holding Hungary értékesítési és marketing igazgatója gazdasági igazgatóként állhatna a klub szolgálatába, reális esély mutatkozik arra, hogy a jövőben ő legyen az FTC zRt. elsőszámú gazdasági vezetője."

(popsifoci)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2010.06.21. 00:17 

A Figyelő írt Berkiről (megalázva a lapot egy bunkó, senkiházival).
"Ki váltja a Ferencváros élén?
- Tudomásom szerint egy gazdasági szakember..."

Tehát nem ferencvárosi kötődésű ember.
Jön valaki a kültenyészetből....
Szerdán kiderül.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2010.06.20. 20:35 

Több mint állítólag!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2010.06.19. 20:50 

Állítólag rengeteg pénzzel (sokszáz millióval) nem tudott elszámolni a menesztett vezetés....

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2010.06.18. 17:22 

Haáz Ferenc visszatért a Fradihoz
[2010-06-18 16:36]
Haáz Ferenc a Ferencváros régi-új technikai vezetője. Mint ismeretes a szakember korábban már betöltötte ezt a funkciót klubunknál, most pedig két év után visszatért.
Haáz korábban a Fradi védője volt, 17 bajnoki mérkőzésen lépett pályára zöld-fehérben, tagja volt az 1984-es ifi Eb-t nyert válogatottnak.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2010.06.18. 10:44 

Berkit természetesen azért még a Ferencváros játékoskeretében várható változásokról is faggatták. Az anyagi fedezettel kapcsolatban a leköszönt vezérigazgató a következőket mondta:

– Prukner László kapott egy büdzsét, egy fix összeget, amivel gazdálkodhat a játékosvásárlások terén. Biztos vagyok benne, hogy meg fogja találni azokat a játékosokat, akik megfelelően fogják majd képviselni a Ferencvárost – nyilatkozta, majd kitért a stadion ügyének állására is:

– A tenderben az szerepelt, hogy az új tulajdonosnak vállalnia kell, hogy legalább 1.2 milliárd forint értékben fel kell újítania a stadiont. Kevin McCabe beadott egy papírt, hogy nem felújítást szeretne, hanem egy új létesítményt építeni. Az előbb említett 1.2 milliárd viszont el van különítve és bármikor lehívható. Ha a teljesítés nem történik meg, az FTC hozhat egy olyan döntést, hogy lehívja ezt az összeget. A másik lehetőség, hogy megegyezik a tulajdonossal, és az garanciát vállal arra, hogy később elkezdi a munkát. Véleményem szerint a Ferencvárosi Torna Club érdeke, hogy a megegyezésre sor kerüljön. A tervek készen állnak, a háttér elő van teljesen készítve, a jelen helyzetben viszont nagyon nehéz a megfelelő pénzeket lekérni a bankoktól – mondta ezzel kapcsolatban a leköszönt vezető.
(pepsifoci.hu)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2010.06.18. 09:52 

Grestl a Magyar Hírlapban:

– Mi okozta ezt a nagy földindulást az Üllői úton, ami miatt boldog- boldogtalan távozik?
– A tulajdonos, Kevin McCabe megújulást szeretne nemcsak a pályán, hanem a pályán kívül is. Nemsokára kiadunk egy hivatalos közleményt a személyi változások okairól, amelyből minden világossá válik.
– Mikor lesz új vezérigazgatója a zrt.-nek?
– Még ebben a hónapban kinevezzük az új vezérigazgatót. Annyit elárulhatok, hogy már csak egy szűk körrel vagyunk tárgyalásban.
– A labdarúgócsapat megerősítését tervezték. Hogy állnak az átigazolások?
– Nézze, az átigazolási szezon augusztus 31-ig tart, és ma még június közepe van. Eddig Rodenbücher István, Józsi György, Nagy Patrik és Maróti Béla szerződött hozzánk. Úgy gondolom, hogy az erősítéseket majd az átigazolási szezon végén ítéljük meg. Azt mindenesetre nagy pozitívumnak tartom, hogy Nagy Patrik a bécsi Rapidtól került hozzánk, és ez az osztrák csapattal tervezett hosszú együttműködés első lépése.
– Igaz az, hogy Ferenczi Istvánnak és Rósa Dénesnek olyan szerződést ajánlanak, amelyben hatvan százalékkal kevesebb lenne a fizetésük?
– Az említett futballisták szabadságon vannak. Úgy tudom, Ferenczi kapott Angliából egy ajánlatot, amellyel a jelenlegi fizetése tartása mellett sem tudunk versenyre kelni. De ez nem hivatalos információ. Én is csak úgy hallottam róla.
– Elnézést, de nem válaszolt arra, hogy csökkenteni akarták a fizetést.
– Ha visszatérnek a szabadságról, akkor mindkettejükkel leülünk tárgyalni.
– Mikor lesz ismét kommunikációs iroda a klubnál?
– Ezt a kérdést is meg fogjuk oldani. Jelentkező van bőven, és igyekszünk majd a legjobbakat kiválasztani.
– Visszatérő téma, hogy mikor kezdődik az új stadion építése?
– Rajtunk kívülálló okok miatt húzódik a stadion építése. De én ebben a kérdésben is optimista vagyok. Akár már a télen megkezdhetjük a bontási munkálatokat, de ha a bürokrácia közbeszól, akkor lehet, hogy csak 2011 tavaszán.
– Még mindig változatlan cél, hogy az ötéves terv végén a csapat bejusson a Bajnokok Ligájába?
– Szerencsére én nem az ötéves tervek országában nőttem fel. Azt gondolom, amit a tulajdonos eddig vállalt, azt maradéktalanul teljesítette is. Az a célkitűzés, hogy a csapat jobban szerepeljen, mint az elmúlt idényben, tehát a dobogóra vagy annak közelébe kerüljön. Az idei hetedik helynél mindenképpen előbb szeretnénk végezni.
– Csalódott lenne, ha egy év múlva a Fradi ismét csak a hetedik helyen végezne?
– Igen, mérhetetlenül.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2010.06.16. 18:10 

Na innentől már semmit sem értek...

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2010.06.16. 17:02 

Kevin McCabe nyilatkozata
[2010-06-16 16:51]
Kevin McCabe, az FTC zRt. 94%-os többségi tulajdonosának képviseletében a következő nyilatkozatot tette:

- Teljes részletességgel tudomással bírok a Ferencváros szakmai és gazdasági menedzsmentjében történt változásokról, és teljes mértékben megbízom Alexander Gerstl és a szakmai igazgató, Prukner László urak szakértelmében és lojalitásában, és biztosan tudom, hogy a Ferencváros menedzsmentjében és szerkezetében szükséges változásokat jól fogják megszervezni és végrehajtani. Az új menedzsment várhatóan június 23-án bemutatásra kerül, és azonnal megkezdi működését. A fejlesztéseket elsősorban az alaptevékenység, azaz a labdarúgás területére koncentráljuk, de nem feledkezünk meg a stadion ügyéről sem. A stadionépítés engedélyeztetés alatt áll, és a finanszírozás megszervezésén dolgozunk.

Az FTC Labdarúgó Zrt. eladását nem tervezzük, az ezzel kapcsolatos híresztelések minden alapot nélkülöznek, mint ahogyan azon híresztelések is, hogy a Labdarúgó Zrt. tulajdonosi szerkezete megváltozott volna. Lehetőséget látunk azonban a későbbiekben szakmai befektető bevonására, a befektető kiválasztásakor az esetleges magyar szakbefektetőt természetesen előnyben részesítjük.

Az új menedzsmentet sajtótájékoztató keretében kívánjuk bemutatni.

Bízom benne, hogy a változások a Labdarúgó zRt. gyors fejlődését fogják szolgálni, és a csapat öregbíteni fogja a magyar labdarúgás és a Fradi jó hírnevét. Hajrá Fradi!

Kevin McCabe

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 173 hozzászólás ]  Oldal 1, 2, 3, 4  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]